We kunnen jou bijstaan in deze moeilijke tijden. We kunnen een aantal zaken voor je regelen, zoals het ophalen en eventueel tijdelijk bewaren van jouw overleden huisdier. Dit geeft je extra tijd om na te denken over welke vorm van afscheid nemen het beste bij je past.

Er zijn verschillende mogelijkheden;

  • Cremeren
  • Begrafenis
  • Verantwoord afvoer van je huisdier oftewel destructie.

Ophalen bij uw dierenarts voor cremeren of begraven
Als u de dierenarts laat weten dat u wilt dat uw overleden huisdier door ons vervoerd moet worden, halen wij uw huisdier op bij uw dierenarts en brengen wij uw huisdier naar het dierencrematorium of dierenbegraafplaats van uw keuze.

Ophalen bij u thuis voor cremeren of begraven
Natuurlijk kunnen we uw overleden huisdier ook bij u thuisophalen en brengen wij uw huisdier naar het crematorium of dierenbegraafplaats van uw keuze.

Ophalen bij uw thuis voor verantwoord afvoer
U kunt ons ook inschakelen om uw overleden huisdier bij u thuis op te halen indien u voor verantwoord afvoer van uw huisdier kiest.

De kosten voor het ophalen van uw overleden huisdier zie tarieven vervoer en zijn exclusief kosten voor dierencrematorium, dierenbegraafplaats en verantwoord afvoer van uw huisdier.

Kiest u voor verantwoord afvoer voor uw huisdier dan berekenen wij naast het vervoer nog kosten voor het verantwoord afvoeren van uw huisdier (dit gaat per gewicht)

error

Deel deze site zoveel mogelijk

× Stel uw vraag