Contact

Heb je een vraag, een compliment of opmerking? Voel je dan vrij om gebruik te maken van ons contactformulier. Echter, we willen je erop wijzen dat het even kan duren voordat we reageren, omdat ingezonden contactformulieren niet dagelijks worden gelezen. We hopen op je begrip en staan altijd klaar om dieren in nood te helpen!

Contact

Nobelstraat 15 BU 11, 2693 BC, ‘s-Gravenzande
0900 – 4035009
info@dierenambulancewestland.nl
Stuur een bericht:

Gebruik onderstaande formulier

Voorletters
Achternaam
E-mail
OnderwerpBericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

De opbrengst van betaald diensten komt ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance.

De dierenambulance doet meer dan je denkt!

Chip je kat

U kunt uw kat(ten) laten chippen en direct registreren door onze gecertificeerde en geregistreerde chippers. Dit raden wij aan voor alle katten.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij hebben een eigen (mobiel) chipteam die ook bij u aan huis komt om uw kat te chippen en direct te registreren.

Bekijk hier het tarief voor het chippen

Vermiste huisdieren

U kunt u vermiste huisdier hier kosteloos opgeven. Uw vermiste huisdier komt op onze eigen website te staan. Ook hebben wij een eigen Facebook groep voor vermiste en gevonden dieren waarop we uw vermiste dier plaatsen.

Of neem direct contact op met Stichting Amivedi. Dit is een landelijke registratiedienst voor vermiste en gevonden huisdieren.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

De Stichting staat bij de Belastingdienst (zoek op Dierenambulance Westland met als vestigingsplaats ‘s-Gravenzande) geregistreerd als een ANBI met RSIN nummer 855387397 Hiervoor moet de stichting aan allerlei voorwaarden voldoen. Gewone of periodieke giften aan een ANBI zijn fiscaal aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst kunt u de voorwaarden vinden.

Vervoer naar dierenarts

Indien u met uw huisdier naar de dierenarts moet en u heeft geen vervoer, dan kunnen wij het vervoer voor u verzorgen. Wij halen u met uw huisdier op van huis, kunnen assisteren bij het vervoer klaar maken van uw dier, wij rijden naar de dierenkliniek van uw keuze en brengen u en uw dier daarna weer naar huis.

Tarieven vervoer

Bel voor het maken van een afspraak
0900 – 4035009

Overleden huisdier

Er komt een moment dat u afscheid moet nemen van uw huisdier. U heeft uw huisdier een mooi leven bezorgd en andersom heeft uw huisdier u liefde, gezelschap en zoveel meer gegeven. Daar hoort een afscheid bij, welke manier u ook kiest, onze medewerkers zullen uw wens en uw overleden huisdier met respect behandelen.

U kunt gebruik maken van vervoer voor uw overleden huisdier, bel voor het maken van een afspraak 0900 – 4035009 naar dierenbegraafplaats of dierencrematorium van uw keuze door de dierenambulance.

Tarieven vervoer

Verhuur

U kunt bij onze dierenambulance, diverse transportmandjes huren. Hiervoor betaald u wel borg. Mandje niet kapot en weer schoon ingeleverd dan krijgt u uw borg minus de verhuurkosten weer terug.

Ook is het mogelijk om een vangkooi te huren indien uw kat zich niet zo makkelijk laat pakken.
Vangkooi plaatsen mag alleen op eigen terrein.

RSS
Facebook