Cremeren

Er komt een moment dat we afscheid moeten nemen van onze geliefde huisdieren. Het is een moeilijke tijd, maar het is belangrijk om te weten dat er verschillende opties zijn om onze trouwe vrienden de waardigheid te geven die ze verdienen in hun laatste momenten.

Een van de opties is om uw huisdier te laten ophalen en vervoeren door de dierenambulance. Dit is een betaalde service, maar de opbrengst gaat naar het helpen van andere dieren in nood. U kunt contact met hen opnemen op 0900 – 4035009 voor een afspraak.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw huisdier te laten cremeren. Er zijn verschillende dierencrematoria die deze service aanbieden, zelfs voor grotere dieren zoals paarden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen: collectief, individueel of anoniem. Elk dierencrematorium biedt andere mogelijkheden en prijzen, dus het is het beste om contact op te nemen met het crematorium van uw keuze voor meer informatie.

Het afscheid nemen van uw huisdier is een emotioneel proces, maar het is belangrijk om te weten dat er opties zijn om hen het respect te geven dat ze verdienen. Ongeacht de methode die u kiest, weet dat uw huisdier met respect zal worden behandeld.

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Vervoer op werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uur (enkele rit)€ 35
Vervoer op werkdagen tussen 22.00 – 8.30 uur€ 45
Vervoer op zaterdag, zondag en feestdagen€ 45
Kilometer kosten buiten Regio Haaglanden voorrijtarief €35 op werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uu€ 1
Kilometerkosten buiten Regio Haaglanden voorrijtarief €45 tussen 22.00 en op zaterdag, zondag en feestdagen€ 1
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en betreffen alleen een enkele rit. (niet inbegrepen kosten cremeren)
RSS
Facebook