Bedragen per 1-1-2024

Wat doet de dierenambulance?
De dierenambulance is er om dieren in nood te helpen. Dit kan variëren van een gewonde vogel in uw achtertuin, een verloren hond die rondzwerft in uw buurt, of een kat die al dagen rondzwerft in uw buurt. Het doel van de dierenambulance is om deze dieren te helpen en ze de zorg te geven die ze nodig hebben.

Hoe wordt de dierenambulance gefinancierd?
De dierenambulance is veelal afhankelijk van donaties en de opbrengst van betaalde diensten. Dit geld komt direct ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance, namelijk het helpen van dieren in nood. Zonder deze financiële steun zouden ze niet in staat zijn om het geweldige werk te doen dat ze doen.

Hoe kunt u helpen?
Er zijn vele manieren waarop u kunt helpen de dierenambulance. U kunt doneren, vrijwilliger worden of zelfs uw eigen fondsenwervingsactie opzetten. Elke beetje helpt en gaat rechtstreeks naar het helpen van dieren in nood.

Wilt u geen gebruik maken van onderstaande opties dan kunt u de rode knop rechts bovenin gebruiken of uw donatie overmaken via banknummer NL34ING0000783071 t.a.v Stichting Dierenambulance Westland o.v.v gift. Vergeet niet om uw adresgegevens en emailadres mee te sturen, alleen zo kunnen wij uw donatie verwerken.

Stichting Dierenambulance Westland is door de belastingdienst aangemerkt een ANBI lees hier meer

RSS
Facebook