Volg ons

Omslagafbeelding voor Stichting Dierenambulance Westland
450
Stichting Dierenambulance Westland

Stichting Dierenambulance Westland

Biedt hulpverlening aan dieren in nood, registreert vermissing van uw huisdier. 24/7 bereikbaar via 0900-4035009 in de Gemeente Westland

We hebben vandaag een kat gevonden in de Nieuweweg, Honselersdijk onder de motorkap van een auto die uit Den Hoorn kwam. Gelukkig is de kat ongedeerd en heeft hij hopelijk niet al zijn levens verspeeld. De kat was gechipt en is geïdentificeerd en hoort thuis in Delft. Ozzy is weer veilig thuis na zijn avontuur. Wat kun je doen voordat je in de auto stapt om deze verstekelingen te weren. Geef een knal op de motorkap.Deze gebeurtenis benadrukt het belang van het chippen en goed registreren van je huisdier. Dit kan helpen om je huisdier snel terug te vinden als ze verdwalen of in een ongeval betrokken raken. Stichting Dierenambulance Westland kan je hierbij helpen door je kat te chippen en te registreren. Bezoek onze website voor meer informatie: www.dierenambulancewestland.nlU kunt ons steunen door ons te nomineren via de volgende link: westlandhart.nl/aanmelden-organisatie/?fbclid=IwAR3235ihVfalfbIqWnwPDpwQLQNlB1TvMedyUIv6zOY8DKajr409grK3zGI ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wateringen, De Laan van Westlands Roem. Gevonden deze sierduif. Voor meer details klik hier. dierenambulancewestland.nl/vermiste-en-gevonden-dieren/#/gevonden Duif heeft stipjes roze verf op de vleugels en heeft een ring. Ook is de duif sterk vermagerd. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

De opbrengst van betaalde diensten en donaties komt ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance.,
namelijk het helpen van dieren in nood.

De dierenambulance doet meer dan je denkt!

Vervoer naar dierenarts

Indien u met uw huisdier naar de dierenarts moet en u heeft geen vervoer, dan kunnen wij het vervoer voor u verzorgen. Wij halen u met uw huisdier op van huis, kunnen assisteren bij het transport klaar maken van uw dier, wij rijden naar de dierenkliniek van uw keuze en brengen u en uw dier daarna weer naar huis.

Bekijk hier het tarief voor het vervoer

Bel voor het maken van een afspraak
0900 – 4035009

Overleden huisdier

Er komt een moment dat u afscheid moet nemen van uw huisdier. U heeft uw huisdier een mooi leven bezorgd en andersom heeft uw huisdier u liefde, gezelschap en zoveel meer gegeven. Daar hoort een afscheid bij, welke manier u ook kiest, onze medewerkers zullen uw wens en uw overleden huisdier met respect behandelen.

U kunt gebruik maken van vervoer voor uw overleden huisdier, bel voor het maken van een afspraak 0900 – 4035009 naar dierenbegraafplaats of dierencrematorium van uw keuze door de dierenambulance.

Bekijk hier het tarief voor het vervoer

Verhuur

U kunt bij onze dierenambulance, diverse transportmandjes huren. Hiervoor betaald u wel borg. Mandje niet kapot en weer schoon ingeleverd dan krijgt u uw borg minus de verhuurkosten weer terug.

Ook is het mogelijk om een vangkooi te huren indien uw kat zich niet zo makkelijk laat pakken.
Vangkooi plaatsen mag alleen op eigen terrein.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

De Stichting staat bij de Belastingdienst (zoek op Dierenambulance Westland met als vestigingsplaats ‘s-Gravenzande) geregistreerd als een ANBI met RSIN nummer 855387397 Hiervoor moet de stichting aan allerlei voorwaarden voldoen. Gewone of periodieke giften aan een ANBI zijn fiscaal aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst kunt u de voorwaarden vinden.

Vermiste huisdieren

U kunt u vermiste huisdier hier kosteloos opgeven. Uw vermiste huisdier komt op onze eigen website te staan. Ook hebben wij een eigen Facebook groep voor vermiste en gevonden dieren waarop we uw vermiste dier plaatsen.

Neem ook contact op met Stichting Amivedi. Dit is een landelijke registratiedienst voor vermiste en gevonden huisdieren.

Chip je kat

U kunt uw kat(ten) laten chippen en direct registreren door onze gecertificeerde en geregistreerde chippers. Dit raden wij aan voor alle katten.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij hebben een eigen (mobiel) chipteam die ook bij u aan huis komt om uw kat te chippen en direct te registreren.

Bekijk hier het tarief voor het chippen

RSS
Facebook