Wilt u een periodieke gift doen aan Stichting Dierenambulance Westland? Als uw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden, kunt u deze aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en Stichting Dierenambulance Westland. U kunt daarvoor onderstaande formulieren downloaden.

Bereken hier uw voordeel

Rekenmodule: bereken je voordeel

Periodieke gift in geld

Download het formulier ‘Periodieke gift in geld’ als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan Stichting Dierenambulance Westland. Het formulier bevat een gedeelte voor u en een gedeelte voor onze organisatie. Als alles is ingevuld, kunt u deze overeenkomst naar onze organisatie sturen en één voor uw eigen administratie bewaren.

Betalingsvolmacht

Wilt u dat uw periodieke gift in geld automatisch naar Stichting Dierenambulance Westland wordt overgemaakt? Dan kunt u het formulier ‘Betalingsvolmacht’ gebruiken. Als u het formulier helemaal invult en naar onze organisatie verstuurt, geeft u Stichting Dierenambulance Westland toestemming om de gift automatisch van uw rekening af te schrijven.

Let op!

U hoeft deze formulieren niet naar de Belastingdienst te versturen. Ze zijn voor uzelf en Stichting Dierenambulance Westland aan wie u de gift doet. U moet de overeenkomst wel goed bewaren. Als de belastingdienst uw aangifte controleert, kunnen zij u naar deze schriftelijke overeenkomst vragen.

Onze gegevens die u nodig heeft voor het invullen van het formulier zijn;

Stichting Dierenambulance Westland
Nobelstraat 15 BU11
2693 BC ’s Gravenzande

Website;     www.dierenambulancewestland.nl
Emailadres; info@dierenambulancewestland.nl
Telefoon;     0622432948

Ingeschreven bij de kamer van koophandel; 63757486

ANBI; STICHTING DIERENAMBULANCE WESTLAND ‘S-GRAVENZANDE | RSIN: 855387397
Aangemerkt door de belastingdienst;  Algemeen nut beogende instelling.

error

Deel deze site zoveel mogelijk

× Stel uw vraag