Financiering van de Dierenambulance:
Een kijkje in onze tarieven en donaties

Financiering van de Dierenambulance:
Als u ooit een situatie heeft meegemaakt waarin een dier in nood was, heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van Stichting Dierenambulance Westland. We zijn een essentieel onderdeel van de dierengemeenschap, en we zijn er om te helpen wanneer dieren in nood zijn. Maar hoe worden we gefinancierd? En wat kost het om onze diensten te gebruiken? In dit verhaal willen we wat duidelijkheid scheppen over hoe we gefinancierd worden en hoe onze tarieven zijn opgebouwd.

Hoe we gefinancierd worden
Het merendeel van onze ambulanceritten is voor u, als particulier, gratis. Deze worden betaald uit verkregen
donaties en giften We zijn enorm dankbaar voor de gulle bijdragen van onze donateurs en supporters.
Zonder hun hulp zouden we niet in staat zijn om de dieren te helpen die we doen.

Onze tarieven
Er zijn echter ook ritten die niet gratis zijn. Deze ritten worden meestal gefinancierd door de persoon of organisatie die de rit aanvraagt. De kosten van deze ritten variëren, afhankelijk van een aantal factoren. Hieronder treft u een overzicht van onze tarieven. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Conclusie
Als organisatie zijn we toegewijd aan het helpen van dieren in nood, en we zijn enorm dankbaar voor alle steun die we ontvangen. Of het nu gaat om een donatie, een gift, of het betalen voor een rit, elke bijdrage helpt ons om ons werk voort te zetten. Als u vragen heeft over onze tarieven of over het worden van een donateur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen.

We willen je een beetje informatie geven over het vervoer binnen regio Haaglanden. Dit omvat plaatsen zoals Den Haag, Delft, Westland, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Wassenaar, Zoetermeer en Hoek van Holland. Houd er rekening mee dat de starttijd van de rit bepalend is voor de prijs. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht als er gebruik moet worden gemaakt van een pont of tolwegen. Let op, je kunt alleen met pin betalen voor je rit. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 0900 – 4035009

De opbrengst van betaalde diensten en donaties komt ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance.,
namelijk het helpen van dieren in nood.

TarievenPrijs
Prijs per enkele rit op werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uur€ 35
Retourrit zelfde dag€ 15
Prijs per enkele rit op werkdagen tussen 22.00 – 8.30 uur€ 45
Retourrit zelfde dag€ 15
Prijs per enkele rit op zaterdag, zondag en feestdagen€ 45
Retourrit op zaterdag, zondag en feestdagen€ 15
Vervoer naar Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren Utrecht€ 110
Kilometer kosten buiten Regio Haaglanden voorrijtarief €35 op werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uur€ 1
Kilometerkosten buiten Regio Haaglanden voorrijtarief €45 tussen 22.00 en op zaterdag, zondag en feestdagen
Chippen 1e huisdier bij eigenaar thuis, elk volgend huisdier € 20€ 35
Chippen per huisdier in gebouw dierenambulance€ 20
Huur vangkooi, borg € 150 p.d.€ 3
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en kunnen alleen per pin betaald te worden.

De dierenambulance doet meer

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

De Stichting staat bij de Belastingdienst (zoek op Dierenambulance Westland met als vestigingsplaats ‘s-Gravenzande) geregistreerd als een ANBI met RSIN nummer 855387397 Hiervoor moet de stichting aan allerlei voorwaarden voldoen. Gewone of periodieke giften aan een ANBI zijn fiscaal aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst kunt u de voorwaarden vinden.

Vermiste huisdieren

U kunt u vermiste huisdier hier opgeven. Uw vermiste huisdier komt op onze eigen website te staan. Ook hebben wij een eigen Facebook groep.

Of neem direct contact op met Stichting Amivedi. Dit is een landelijke registratiedienst voor vermiste en gevonden huisdieren.Vermissing voorkomen, kan dat

Ja, u kunt uw dier laten chippen en registreren. Dit raden wij aan voor alle katten en honden. Voor honden is er al een chipplicht en ook voor katten komt deze er in 2023. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij hebben een eigen (mobiel) chipteam die ook bij u thuis kunnen komen om uw kat te chippen en direct te registreren.


RSS
Facebook