SAMENVATTING

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van dieren in nood? Sluit je dan aan bij ons geweldige team van de Dierenambulance!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor het welzijn van dieren in onze gemeenschap.

Als vrijwilliger bij de Dierenambulance krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van hulpbehoevende dieren. Of je nu een dierenliefhebber, student, gepensioneerde of professional bent, jouw inzet is van onschatbare waarde. Samen kunnen we levens redden en dieren in nood helpen.

Wat vragen wij van je?

Een hart voor dieren en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief avonden en weekenden; sociaal en goed kunnen samen werken in teamverband;

fysieke fitheid en de mogelijkheid om te werken in stressvolle situaties en een betrouwbare en empathische houding ten opzichte van zowel dieren als mensen. Heb je ook nog humor, des te beter!

Wil jij ons helpen het leven van dieren in nood te verbeteren?

Meld je dan nu aan als ambulance chauffeur bij de Dierenambulance hier aanmelden of als dierenhulpverlener meld je hier aan

Samen maken we een verschil.

Wat bieden wij?

Een unieke kans om direct bij te dragen aan het redden en verzorgen van dieren in nood; training en begeleiding om je vaardigheden als dierenhulpverlener/bijrijder te ontwikkelen en te vergroten; werken in een hecht team die jouw passie delen; de voldoening van het redden en beschermen van dieren in kwetsbare situaties.

Wil jij een verschil maken in het leven van hulpbehoevende dieren? Meld je dan aan via deze site en sluit je aan bij ons team van vrijwilligers en word dierenhulpverlener/bijrijder bij de Dierenambulance!

Samen kunnen we het leven van dieren in nood veranderen. Doe mee en word een held voor onze dieren!

error

Deel deze site zoveel mogelijk

× Stel uw vraag