Wat doen wijElke rit is bijzonder, elke dier heeft zijn eigen verhaal

Onze werkzaamheden


De onmisbare rol van Stichting Dierenambulance
Westland
Vrijwel iedereen kent de Dierenambulance. Dit is een cruciale dienst die een belangrijke rol speelt in onze samenleving. Stichting Dierenambulance Westland is meer dan alleen een vervoersdienst voor dieren in nood. Het is een essentiële schakel in het netwerk van dierenzorg, waarbij het welzijn van dieren voorop staat.

Altijd beschikbaar voor advies

Soms is een telefonisch advies voldoende om in te schatten wat de beste aanpak is. De ervaren vrijwilligers van Stichting Dierenambulance Westland kunnen vaak op basis van uw beschrijving een goed beeld vormen van de situatie. Ze kunnen u adviseren over de te nemen stappen en u doorverwijzen naar de juiste instanties indien nodig.

Onze vrijwilligers staan altijd klaar om te helpen
Vaak is telefonisch advies echter niet voldoende. Wanneer er directe actie nodig is, staan onze vrijwilligers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te reageren. Ongeacht het tijdstip, als een dier in nood is, kun je rekenen op Stichting Dierenambulance Westland.

Het belang van vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance
Stichting Dierenambulance Westland draait grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Deze toegewijde dierenliefhebbers zorgen ervoor dat de Dierenambulance 24 uur per dag operationeel kan zijn. Zonder hun passie en toewijding zou Stichting Dierenambulance Westland simpelweg niet kunnen functioneren. Als je een dierenliefhebber bent die graag een verschil wil maken, overweeg dan om vrijwilliger te worden bij Stichting Dierenambulance Westland. Je inzet kan het verschil maken voor dieren in nood.

Conclusie

Stichting Dierenambulance Westland speelt een vitale rol in onze samenleving, het biedt een levenslijn voor dieren in nood. Of het nu gaat om advies geven, directe hulp bieden of het vervoeren van dieren naar de dierenarts, Stichting Dierenambulance Westland is er om te helpen. Dankzij de inzet van de vrijwilligers is deze onmisbare service 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

De opbrengst van betaalde diensten en donaties komt ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance.,
namelijk het helpen van dieren in nood.

De dierenambulance doet meer dan je denkt

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Dierenambulance Westland is niet zomaar een organisatie. Het is een stichting met een speciale status. Het is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de stichting voldoet aan strenge voorwaarden en normen om deze status te behouden. Het RSIN nummer van de stichting is 855387397.

Doneren klik hier


Vermiste huisdieren

Als je huisdier vermist is, is dat een van de meest stressvolle situaties waar je als huisdiereigenaar mee te maken kunt krijgen. Je voelt je machteloos en je maakt je zorgen over waar je geliefde dier zou kunnen zijn en of het veilig is. Gelukkig zijn er in Nederland verschillende organisaties en online platforms waar je terecht kunt als je huisdier vermist is. Een van de platforms die je kunt gebruiken is
Vermist en Gemist.

Vervoer nodig

We halen u en uw huisdier op van huis en kunnen assisteren bij het klaarmaken van uw dier voor het transport. Vervolgens rijden we naar de dierenkliniek van uw keuze. Na de afspraak brengen we u en uw dier weer naar huis. We begrijpen dat dit een stressvolle tijd kan zijn voor zowel u als uw huisdier, dus we doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Overleden huisdier

Voor het vervoer van je overleden huisdier kun je gebruik maken van de diensten van de dierenambulance. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en biedt een professionele en liefdevolle manier van vervoer voor je overleden huisdier.

Je kunt de dierenambulance bereiken door te bellen naar 0900 – 4035009 en een afspraak te maken voor het vervoer

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Verhuur

We begrijpen dat er momenten zijn waarop u een veilige en comfortabele manier nodig heeft om uw huisdier te vervoeren. Daarom bieden wij diverse transportmandjes te huur aan. De transportmandjes zijn ontworpen om huisdieren veilig en comfortabel te vervoeren, en zijn ideaal voor reizen naar de dierenarts of voor lange autoritten.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Chip je kat

Of uw kat nu een avonturier is die graag buiten rondzwerft, of een binnenkat die nooit ver van huis gaat, chippen is een slimme beslissing. Het geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft met uw geliefde huisdier. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze chip- en registratiedienst.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

RSS
Facebook