Hierin zullen we uitleggen waarom het werk van de dierenambulance een maatschappelijk belang heeft. We horen weleens van mensen dat er beweerd wordt dat de dierenambulance dieren uit het Westland weghaalt om ze elders onder te brengen.

Wij handelen niet op eigen houtje en reageren alleen op meldingen die binnenkomen. Meldingen die betrekking hebben op zieke en gewonde dieren in het Westland waarvoor wij volgens de richtlijnen de best beschikbare hulp en opvangcentra inschakelen die gespecialiseerd zijn in deze verschillende diersoorten.

Kortom…. niets is minder waar. De dierenambulance spant zich tot het uiterste in voor een dier in nood. Het werk van de dierenambulance zorgt er juist voor dat de Gemeente Westland een gezonde Gemeente blijft voor mens en dier.

Het ophalen van zieke dieren en ervoor zorgdragen dat ze een juiste behandeling krijgen, draagt juist bij aan een gezonde dierpopulaties en niet minder belangrijk, een goede volksgezondheid.

Stichting Dierenambulance Westland kan deze dieren helpen dankzij jouw hulp in de vorm van een bijdrage of door donateur te worden.

error

Deel deze site zoveel mogelijk

× Stel uw vraag