Wildopvang in de buurt

Wat te doen als u een gewond, verzwakt of verweesd wild dier vindt

Wonen in het Westland betekent wonen dicht bij de natuur. Het is een plek waar wilde dieren vrij rondlopen en een onderdeel zijn van het alledaagse landschap. Maar wat moet je doen als je een gewond, verzwakt of verweesd wild dier vindt? Het antwoord is eenvoudig: bel de Dierenambulance Westland op 0900 – 4035009.

Dierenambulance Westland biedt de nodige hulp aan deze dieren in nood. Ze verlenen eerste hulp aan de dieren en brengen ze naar de dichtstbijzijnde opvang. Dit zorgt ervoor dat de dieren de beste kans krijgen om te herstellen en weer terug te keren naar hun natuurlijke habitat.

Zelf een dier naar de opvang brengen
Als je liever zelf het dier naar de opvang wilt brengen, is dat ook mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de dichtstbijzijnde opvang op de kaart opzoeken en het dier daar naartoe brengen. Dit kan een geweldige manier zijn om direct betrokken te zijn bij de zorg voor wilde dieren.

Overleden gevonden huisdieren kunt u melden aan Dierenambulance Westland 0900 – 4035009

Overleden in het wild levende dieren
Helaas is het onvermijdelijk dat sommige wilde dieren niet overleven. Als je een overleden wild dier vindt, kun je dit melden op de site van de Gemeente Westland. Het is belangrijk om dit te doen, zodat de juiste autoriteiten op de hoogte kunnen worden gebracht en noodzakelijke maatregelen kunnen nemen. Klik hier en kies de cat. afval en vervuiling op straat of telefonisch 140174

Vrijwilliger worden klik hier

De opbrengst van betaalde diensten en donaties komt ten goede aan de activiteiten van de dierenambulance.,
namelijk het helpen van dieren in nood.

De dierenambulance doet meer dan je denkt!

Vervoer naar dierenarts

We halen u en uw huisdier op van huis en kunnen assisteren bij het klaarmaken van uw dier voor het transport. Vervolgens rijden we naar de dierenkliniek van uw keuze. Na de afspraak brengen we u en uw dier weer naar huis. We begrijpen dat dit een stressvolle tijd kan zijn voor zowel u als uw huisdier, dus we doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Afspraak maken bel 0900 – 4035009

Overleden huisdier

Voor het vervoer van je overleden huisdier kun je gebruik maken van de diensten van de dierenambulance. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en biedt een professionele en liefdevolle manier van vervoer voor je overleden huisdier.

Je kunt de dierenambulance bereiken door te bellen naar 0900 – 4035009 en een afspraak te maken voor het vervoer

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Verhuur

We begrijpen dat er momenten zijn waarop u een veilige en comfortabele manier nodig heeft om uw huisdier te vervoeren. Daarom bieden wij diverse transportmandjes te huur aan. De transportmandjes zijn ontworpen om huisdieren veilig en comfortabel te vervoeren, en zijn ideaal voor reizen naar de dierenarts of voor lange autoritten.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Dierenambulance Westland is niet zomaar een organisatie. Het is een stichting met een speciale status. Het is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de stichting voldoet aan strenge voorwaarden en normen om deze status te behouden. Het RSIN nummer van de stichting is 855387397.

Doneren klik hier

Vermiste huisdieren

Als je huisdier vermist is, is dat een van de meest stressvolle situaties waar je als huisdiereigenaar mee te maken kunt krijgen. Je voelt je machteloos en je maakt je zorgen over waar je geliefde dier zou kunnen zijn en of het veilig is. Gelukkig zijn er in Nederland verschillende organisaties en online platforms waar je terecht kunt als je huisdier vermist is. Een van de platforms die je kunt gebruiken is
Vermist en Gemist.

Chip je kat

Of uw kat nu een avonturier is die graag buiten rondzwerft, of een binnenkat die nooit ver van huis gaat, chippen is een slimme beslissing. Het geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft met uw geliefde huisdier. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze chip- en registratiedienst.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

RSS
Facebook