Stichting
Dierenambulance Westland
0900 – 4035009

24/7 hulp voor dieren in Westland, met behulp van vrijwilligers

01.

Voorzitter

T.M.L. de Wijs

02.

Penningmeester
Secretaris (Vacant)

I.I. van Laar

03.

Vrijwilliger coördinator

S. de Jonge

Bestuur

Stichting Dierenambulance Westland biedt hulp om dieren in nood te helpen

Ons bestuur, een groep geweldige vrijwilligers, vormt de kern van onze organisatie. Ze zijn niet alleen bestuursleden, maar velen van hen nemen ook actieve rollen op zich zoals chauffeur, dierenhulpverlener of centralist op de dierenambulance. Deze hands-on ervaring stelt hen in staat om effectief leiderschap en oplossingen te bieden voor dagelijkse uitdagingen.

Hoewel ons bestuur de algemene leiding heeft, hebben we ook een onmisbare vaste medewerker die de soepele werking van onze operaties garandeert. Dit omvat het beheer van onze complete administratie, waarvoor we een softwareprogramma gebruiken dat speciaal voor dierenambulances is ontwikkeld.

Transparantie en verantwoording zijn belangrijk voor ons, en daarom zorgt onze penningmeester, I.I. van Laar, elk jaar voor een financieel jaarverslag dat door een onafhankelijke accountant wordt gecontroleerd. We maken ook jaarlijks een activiteitenverslag, om onze prestaties te evalueren en te zoeken naar verbetermogelijkheden.

Onze vrijwillige bestuursleden zijn een belichaming van toewijding, passie en professionaliteit. Hun werk is een constante herinnering aan het feit dat dierenwelzijn een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding.

Werken in de dierenzorg is meer dan alleen het verzorgen van dieren. Het vereist een voortdurende inzet voor verbetering, transparantie en verantwoordelijkheid, en een sterke ethische code. En dat is iets waar wij als organisatie enorm trots op zijn.

Help ons

Steun onze missie om dieren in nood te redden en te beschermen

Mijn bedrag € -
+
Sinds juli 2015 zijn is Dierenambulance Westland actief bezig met het vervoeren van dieren in nood naar gespecialiseerde opvangcentra of naar de dierenarts.

Wist je dat Dierenambulance Westland in het Westland geen financiële steun krijgt van de gemeente om wilde dieren in nood te helpen en er daardoor een tekort ontstaat?

+
De Dierenambulance speelt een cruciale rol in het helpen van dieren in nood in het Westland en vertrouwt sterk op de steun van donateurs om hun waardevolle werk voort te zetten.

+
We samenwerken met een aantal fantastische gespecialieerde opvangorganisaties in Nederland.
Ons doel? Ervoor zorgen om het leven van deze dieren te verbeteren en hen de zorg te geven die ze verdienen

Inspirerende verhalen

Lees verhalen over de impact die we maken in het leven van dieren

Jonge ooievaar

Een ongelukkige ooievaar die tijdens zijn eerste vliegles iets onverwachts meemaakte. Hij belandde per ongeluk in het water en raakte vast in het riet, maar gelukkig waren er behulpzame omstanders die te hulp schoten.

Een van onze toegewijde vrijwilligers was onmiddellijk ter plaatse en wist de ooievaar te bevrijden. Hij werd vervolgens in een warmtekooi geplaatst en met grote zorg naar de wildopvang vervoerd.

Het is door zulke heldhaftige acties dat we een verschil kunnen maken in het leven van deze prachtige dieren.
Heb je zin om deel uit te maken van onze geweldige vrijwilligersteam? Of misschien wil je ons op een andere manier ondersteunen? Laat het ons weten! We zouden heel blij zijn met je hulp.

Rattenslang

Onze dappere vrijwilligers hebben een rattenslang gered die was gestrand in de duinen van Westland. Maak je geen zorgen, deze slang is niet giftig en wordt nu goed verzorgd in een erkende opvang.

Het is belangrijk om te weten dat ons team van vrijwilligers altijd klaar staat om in actie te komen bij dit soort incidenten. Hun toewijding zorgt ervoor dat alle dieren veilig en gezond blijven.
Wil je meer weten over het werk dat we in het algemeen doen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je interesse en steun enorm.

Steun ons werk

Word lid, doneer of meld je aan als vrijwilliger om de dieren te helpen

Scroll naar boven