Stichting
Dierenambulance Westland
0900 – 4035009

24/7 hulp voor dieren in Westland, met behulp van vrijwilligers

01.

Bereikbaarheid

24/7 beschikbaar om hulp te bieden

02.

Snel

Directe reactie om dieren in nood te helpen

03.

Deskundig

Opgeleide vrijwilligers om dieren in nood te helpen.

In Nederland hebben we ongeveer 80 wildopvangcentra, waar dieren uit het wild die ziek, gewond of verweesd zijn, worden verzorgd. Je vindt er centra die een verscheidenheid aan dieren opvangen, en sommige die gespecialiseerd zijn in de verzorging van specifieke dieren zoals eekhoorns, egels, vogels, enz.

Wil je weten waar deze centra zich bevinden? Wildopvang.nl heeft een handige kaart waarop alle opvangcentra aangegeven staan. Dus als je een ziek, gewond of verweesd dier vindt of wanneer je advies nodig hebt, kun je eenvoudig het dichtstbijzijnde wildopvangcentrum in je omgeving vinden.

Wildopvang.nl is website vol met nuttige informatie en adviezen voor en door de wildopvangcentra in Nederland en België. En als je directe hulp nodig hebt, aarzel dan niet om de wildopvang in je buurt te bellen.
Ze staan altijd klaar om te helpen!

Bron: Wildopvang.nl

Wat we doen

Stichting Dierenambulance Westland biedt hulp om dieren in nood te helpen

Dierenambulance

Snelle en deskundige ambulancehulp voor gewonde en zieke dieren

Tijdelijke noodopvang

Veilige opvang voor dieren zonder thuis, om ze te beschermen en te verzorgen

Voorlichting

Educatie en voorlichting om dierenwelzijn te bevorderen

Help ons

Steun onze missie om dieren in nood te redden en te beschermen

Mijn bedrag € -
+
Sinds juli 2015 zijn is Dierenambulance Westland actief bezig met het vervoeren van dieren in nood naar gespecialiseerde opvangcentra of naar de dierenarts.

Wist je dat Dierenambulance Westland in het Westland geen financiële steun krijgt van de gemeente om wilde dieren in nood te helpen en er daardoor een tekort ontstaat?

Doneer
+
De Dierenambulance speelt een cruciale rol in het helpen van dieren in nood in het Westland en vertrouwt sterk op de steun van donateurs om hun waardevolle werk voort te zetten.

Wordt donateur
+
We samenwerken met een aantal fantastische gespecialieerde opvangorganisaties in Nederland.
Ons doel? Ervoor zorgen om het leven van deze dieren te verbeteren en hen de zorg te geven die ze verdienen.

Inspirerende verhalen

Lees verhalen over de impact die we maken in het leven van dieren

Huisdier vermist

Het kan altijd gebeuren dat je geliefde huisdier onverwachts ontsnapt. We weten allemaal dat dit een stressvolle situatie kan zijn. Gelukkig kunnen de vrijwilligers van de dierenambulance in zo’n situatie helpen.

Wanneer zij een verloren huisdier vinden, scannen ze het dier om te zien of het gechipt is. Dankzij deze chip kunnen ze de eigenaar snel terugvinden, mits de gegevens van de chip overeenkomen met de actuele gegevens.

Het is daarom heel belangrijk dat de informatie gekoppeld aan de chip van je huisdier altijd up-to-date is. Deze gegevens kun je controleren speciale website. klik hier

De vijftien cijfercombinatie van de chip in je huisdier vind je in het paspoortje van je dier. Zorg ervoor dat je deze altijd bij de hand hebt.

Hopelijk heb je deze situatie nooit nodig, maar het is altijd beter om voorbereid te zijn.

Uitzetten

Ons werk is zeer divers, maar een van de mooiste momenten is ongetwijfeld wanneer we een wild dier, dat we hebben kunnen helpen herstellen, weer kunnen vrijlaten in zijn vertrouwde omgeving.

Het is echt een ontroerend moment om te zien hoe deze dieren, na de nodige zorg en herstel, terugkeren naar hun natuurlijke habitat. We werken er elke dag hard aan om ervoor te zorgen dat we dit soort momenten kunnen blijven creëren.

Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over ons werk of als je wilt bijdragen aan onze missie, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen elke vorm van steun.

Steun ons werk

Word lid, doneer of meld je aan als vrijwilliger om de dieren te helpen

Scroll naar boven