Stichting
Dierenambulance Westland
0900 – 4035009

24/7 hulp voor dieren in Westland, met behulp van vrijwilligers

Word donateur

Deze organisatie zet zich volledig in voor het welzijn van onze dierlijke vrienden. Ze bieden eerste hulp aan dieren in nood en zorgen ervoor dat deze dieren worden vervoerd naar de dichtstbijzijnde opvang of dierenarts.

Helaas worden hun inspanningen om wilde dieren te helpen niet vergoed door de gemeente. Dit betekent dat alle kosten voor hun zorg volledig voor rekening van de Dierenambulance Westland komen.

Als je in het Westland woont, weet je hoe nauw we verbonden zijn met de natuur. Wilde dieren zijn een integraal onderdeel van ons landschap. Maar wat doe je als je een gewond, verzwakt of verweesd wild dier vindt? Het antwoord is eenvoudig: bel Dierenambulance Westland op 0900 – 4035009 maar wie betaalt de kosten?

Deze dieren hebben onze hulp hard nodig. Wil je de Dierenambulance Westland helpen? Word dan donateur. Elke vorm van steun wordt enorm gewaardeerd.

We wilde je even laten weten dat je nu een bedrag naar keuze kunt invullen en dit via een iDeal betaling kunt voldoen. Het door jou gekozen bedrag wordt dan elk jaar automatisch geïncasseerd van je rekening.

Maar maak je geen zorgen, als je ooit besluit dat je het donateurschap wilt beëindigen, hoef je alleen maar een e-mail te sturen naar info@dierenambulancewestland.nl en jouw automatische incasso wordt stopgezet.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen!

[mollie-forms id=”5581″]

Over ons

Stichting Dierenambulance Westland biedt 24/7 hulp aan dieren in nood in het Westland

Ons doel is om ervoor te zorgen dat geen enkel dier in nood aan zijn lot wordt overgelaten

Wat we doen

Stichting Dierenambulance Westland biedt hulp om dieren in nood te helpen

Dierenambulance

Snelle en deskundige ambulancehulp voor gewonde en zieke dieren

Tijdelijke noodopvang

Veilige opvang voor dieren zonder thuis, om ze te beschermen en te verzorgen

Voorlichting

Educatie en voorlichting om dierenwelzijn te bevorderen

Help ons

Steun onze missie om dieren in nood te redden en te beschermen.

+
Sinds juli 2015 zijn is Dierenambulance Westland actief bezig met het vervoeren van dieren in nood naar gespecialiseerde opvangcentra of naar de dierenarts.
DoneerWist je dat Dierenambulance Westland in het Westland geen financiële steun krijgt van de gemeente om wilde dieren in nood te helpen en er daardoor een tekort ontstaat?
+
De Dierenambulance speelt een cruciale rol in het helpen van dieren in nood in het Westland en vertrouwt sterk op de steun van donateurs om hun waardevolle werk voort te zetten.
+
We samenwerken met een aantal fantastische gespecialieerde opvangorganisaties in Nederland.
Ons doel? Ervoor zorgen om het leven van deze dieren te verbeteren.

Steun ons werk

Word lid, doneer of meld je aan als vrijwilliger om de dieren te helpen

Scroll naar boven